sala estar
exterior
exterior piscina
escala entrada
escala
escala
entrada
cuina
cuina
Casa Olga

En una parcel.la de generoses dimensions en l’emblemàtic passeig del Remei de Caldes de Montbui, s’ens demana un projecte per la construcció d’un habitatge unifamiliar.

Plantegem l’habitatge adossat a l’habitatge veí, aparentment rebutjant l’orientació més favorable, però que ens permetrà disoldre l’impacte negatiu de la mitgera veïna, a la vegada que permetrà la construcció d’altres habitatges a la pròpia parcel.la en un futur si fos convenient, sense restar condicions d’habitabilitat a la vivenda que ara es projecta.

Articulem l’edificació al voltant de dos patis interiors, i vertebrant l’interior de l’habitatge al voltant de l’escala i els passos que actuen com a filtres entre interior i exterior. El canvi de nivells del sostre de planta primera permet fluir l’espai interior, omplint de llum l’habitatge, recuperant aquells principis que l’orientació proposada aparentment refusava.

La concepció a partir de formes pures seguint les directrius de la pròpia parcel.la i adaptant-se a elles a les diferents plantes, permet un diàleg tranquil, coherent i no agressiu amb l’entorn proper, altament apreciable des dels espais interiors.

Copyright © 2018 ARQUIMES Tots els drets reservats

T.+34 93 865 43 08   |   info@arquimes.com