Realitat Virtual

En un món cada cop més immers en les tecnologies i on tant els clients com els professionals ja no ens conformem amb veure o imaginar-nos una obra a través d’uns plànols, unes maquetes o fins hi tot en imatges tridimensionals realistes, Arquimes fa un pas més en aquesta renovació tecnològica 2.0 amb la realitat virtual. Una nova porta per sentir l’edifici, viure’l des de qualsevol punt i palpar l’arquitectura des d’una aproximació i una immersió completament realistes.

Participació Concurs Clesa_Madrid

Tenir l’oportunitat de participar en la rehabilitació d’un dels principals edificis projectats pel reconegut arquitecte Alejandro de la Sota no es podia desaprofitar. L’empresa Metrovacesa, juntament amb l’Ajuntament de Madrid, ens donaven aquesta oportunitat de redefinir els usos futurs d’aquest emblemàtic edifici i el seu entorn. Una feina amb una alta demanda d’esforç de comprensió envers l’obra original i d’experimentació i creació en la recerca de solucions òptimes.

Publicacions

De nou es veu reconeguda la nostra feina en l’elaboració de projectes residencials. Una nova publicació a la revista Casa Viva destaca un dels habitatges unifamiliars que hem projectat. Fugint dels recursos immediats i típics d’aquest tipus d’habitatges, s’ha reconegut la nostra feina en buscar la solució òptima a la parcel.la on s’emplaça i resoldre un habitatge amb un programa funcional a l’ús però amb uns espais interiors fluids i de d’àmplia riquesa espaial.

Club Atlètic Calderí

Un any més renovem el nostre compromís amb el Club Atlètic Calderí com a principals patrocinadors. Seguim amb el reconeixement a la feina portada a terme en els últims anys per part del Club Atlètic com una de les principals entitats esportives de la vila de Caldes.

Copyright © 2018 ARQUIMES Tots els drets reservats

T.+34 93 865 43 08   |   info@arquimes.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now