exterior
Interior
interior
maqueta
maqueta
Casa P.2000 a Bolquere (França)

A peu de les pistes d’esquí de Pyrénéés 2000 a la població de Bolquère, França, projectem un habitatge destinat a l’ús vacacional.

L’encàrrec rebut ens demana un habitatge amb espais oberts, que gaudeixin de les escel.lents vistes i que procurin una utilització segregada de l’habitatge, això és, que normalment l’habitatge es trobi ocupat només per la parella propietària i a la vegada permeti estades de convidats durant alguns períodes de forma mitjanament autònoma.

D’aquesta forma es planteja una primera planta (a nivell de carrer) integrada amb l’entorn, on es situen la sala cuina i el dormitori principal, que degut a la topografia del terreny gaudirà de la fantàstica panoràmica. En un nivell inferior es segreguen d’altres dormitoris, una sala i elements de servei i instal.lacions, que permetrà el seu ús per part dels convidats.

L’edifici juga amb els nivells interiors per adaptar-se a la topografia existent, permetent una integració adequada amb el paisatge, mantenint el caràcter de volums sòlids propi de l’arquitectura tradicional en la façana pública i concentrant grans obertures en la façana a la pròpia parcel.la, tot potenciant les voluntats expressades per la propietat.

Copyright © 2018 ARQUIMES Tots els drets reservats

T.+34 93 865 43 08   |   info@arquimes.com