Casa da Silva
Casa da Silva
Casa da Silva_Suècia

Una família sueca va confiar en nosaltres el disseny de la seva nova vivenda per passar períodes de vacances a la regió de Dalarna.

Amb una planta baixa amb les peces principals i el dormitori de la parella lleugerament aixecada respecte al terreny (evitant el contacte amb les fortes acumulacions de neu de la zona), es reserva la planta sotacoberta per la ubicació de la resta de dormitoris.

La petita construcció auxiliar propera a la vivenda on es situarà la sauna, acabarà per conformar el conjunt residencial desitjat per la propietat.

Situada al mig de la natura i construïda amb els sistemes tradicionals de la zona, es va buscar una vivenda còmode, de dimensions ajustades i alta racionalitat en les instal·lacions, que tot i mantenint el sentit i la imatge resultant de la construcció vernacle, traspua el regust d'una obra actual destinada a una família jove.

Copyright © 2018 ARQUIMES Tots els drets reservats

T.+34 93 865 43 08   |   info@arquimes.com